A la Carte restoran Lokanda

A la Carte restoran Lokanda

Lokanda je ekskluzivni restoran našeg hotela nemijenjen svim gostima koji žele sebi priuštiti elegantnu atmosferu, prefinjen ambijent i veliki izbor „à-la-carte“ specijaliteta, kao i mogućnost samostalnog pripremanja hrane na vulkanskom kamenu. Ovdje možete odabrati neko od svjetski poznatih jela, ali i uživati u tipično mediteranskoj kuhinji. Međutim, ima nešto što će gosta oduševiti isto koliko i ukusna, predivno aranžirana hrana, a to je još jedna terasa okrenuta ka morskoj pučini.

Boje jutra - video prilog

Show kitchen restoran

Show kitchen restoran

Show-Kitchen restoran je savremeni oblik tzv. švedskog stola koji nudi obilje najrazličitijih vrsta hrane i pića za doručak i večeru. Restoran raspolaže terasom koja daje mogućnost gostima da uživaju u jelu, atmosferi ali i u opuštajućem pogledu na more, pa ovdje hrana ima još bolji ukus! Za kompletan ugođaj tokom obroka u restoranu, pobrinuće se osoblje koje priprema i služi raznovrsna jela pred samim gostima i mami čula mirisa i ukusa.

Taverna "Oj-Ha"

Taverna Oj-Ha

je nacionalni restoran uređen u duhu crnogorske tradicije. Pogodan je za održavanje raznih proslava, kao što su svadbe, rođendani, doček Nove godine i sl. Tokom sezone restoran radi kao dnevni a la carte restoran sa bogatom ponudom nacionalne i internacionalne kuhinje.

Plažni bar i restoran "Pod Murvom"

Plažni bar i restoran Pod Murvom

Na samo 200 m od hotela, pored plaže, u hladovini viševjekovnog drveta Murve gostima se nudi dnevni izbor gotovih i jela po naružbi, razne poslastice i veliki izbor pića.

Aperitiv bar Zinzula

Aperitiv bar Zinzula

Ako želite da uživate u predivnom pogledu na Jadransko more i mediteranskom zelenom okruženju hotela na našoj panoramskoj terasi ili ćete se radije skriti u hladovini našeg komfornog i prostranog atrijuma, osoblje aperitiv bara Zinzula ponudiće vam veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, koktela, laganih jela i poslastica.

Lokanda bar

Lokanda bar - detalj domaće vino

...ili bar koji nikada "ne spava" otvoren je tokom cijelog dana, a pića sa ovog bara služe se i gostima u Lokanda restoranu i našem raskošnom kazinu.

Usluge

Banket sala

Vjenčanja
Banketi
Catering
Koktel partije
Rođendani i dr.