The Queen of Montenegro Hotel

Hotel „The Queen of Montenegro“ vrata svoga morskog kraljevstva, na radost svih posjetioca, otvorio je 2006. godine. Baš poput kakvog bajkovitog dvorca, hotel se smjestio u živopisnom pejzažu mediteranskog zelenila, na brežuljku sa kojeg se pruža predivan pogled na pučinu Jadranskog mora. Kraljica uživa ugled dobrog domaćina kako kod turista, tako i kod poslovnih ljudi, koji su otkrili oazu bistrog mora, mirisnog zelenila, gastronomskih užitaka i blagodeti aromatične relaksacije.

Ovom raskošnom zdanju posebnu vrijednost daje Bečićka plaža u čijoj je neposrednoj blizini hotel smješten, kao i činjenica da se nalazi na svega 10 minuta udaljenosti od Budve, turističkog centra crnogorske obale. Kao dio atraktivne budvanske rivijere, hotel The Queen of Montenegro pružiće vam cjelodnevno uživanje u ljepotama sunca i mora uz zrnca pijeska, soli i dobrih vibracija.

Kraljičina raskoš predstavljena je kroz raznovrsnu ponudu s ciljem da svaki naš gost doživi kraljevske trenutke i ostvari svoje snove.

Neka hotel "The Queen of Montenegro" bude kruna vašeg odmora!

The Queen of Montenegro Hotel
The Queen of Montenegro Hotel - unutrašnjost